bTV Силният  вятър вчера събори фасадата на мола в Благоевград.Влязохме вътре

...
bTV
Силният  вятър вчера събори фасадата на мола в Благоевград.Влязохме вътре
Коментари Харесай

Концесионерите на мола: Ако има виновник, различен от вятъра, той ще си получи заслуженото

bTV Силният  вятър през вчерашния ден събори фасадата на мола в Благоевград.

" Влязохме вътре в мола, тъй като беше студено, само че покривът се тресеше. Изведоха ни през кафето и минути откакто излязохме, падна фасада и върху кафето ". Това разказваха учениците, които са били в мола в Благоевград, по bTV. 

Днес регионът е отцепен и се търсят отговорните – хората или времето.

Според мен повода е или в осъществяването или в проектирането. Истината е, че вятърът не беше чак толкоз мощен, с цел да има толкоз сериозни щети, сподели кметът Атанас Камбитов.

Концесионерите Георги Тозев и Николай Наков обявиха за bTV: " Ако има провинен, друг от вятъра, той ще си получи заслуженото. Още нямаме достъп до постройката. Тук са строителите, ще търсим кой е виновен. Не знаем по кое време ще отворим мола ".

Водещи проектанти и водещи строителни ферми са строили мола, споделя един от концесионерите. Според него силният вятър е повода за тази нелепа история, като по никакъв метод не е юридически компромис с качеството при градежа.

Чакаме полицията да ни даде достъп и да предприемем нужните дейности за обезопасяване и ремонт, изясни и другият концесионер.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР